Info om It i Bevægelse

Mit navn er Martin Lindved og du er havnet på min virksomheds hjemmeside.
Her samler jeg alle mine aktiviteter fra mit daglige arbejde med pædagogik og didaktik. Jeg har siden 2007 arbejdet på, at skabe et bredt og stort netværk, fordi jeg mener verden er et meget sjovere sted, når jeg lader mig blive inspireret af og samarbejder med, alverdens mennesker fra alle faggrupper.

Jeg har altid haft en enorm lyst og energi til at lære nyt og lader mig ofte rive med, når jeg føler det er spændende. I mit arbejde med IT I Bevægelse, er jeg sjældent drevet af fastlagt mål, men bruger mine evner og kompetencer til at opdage nye og spændende udfordringer, indenfor den pædagogiske og didaktiske verden.

Mine kompetencer er ikke unikke isoleret set, men kombinationen af min uddannelse, erfaringer, hobbyer, nysgerrighed og brede netværk gør, at jeg er en spændende medspiller når firmaer, kommuner og institutioner skal arbejde med innovation, It, leg, bevægelse og læring.

Min legende tilgang til alverdens problemstillinger er med til, at åbne nye perspektiver og vinkler på produkter og projekter. Jeg er den iagttagende og undersøgende konsulent der til ethvert spørgsmål kan opfinde og skabe nye muligheder på under 5 min.

Jeg er altid klar på nye udfordringer og hjælper gerne til over hele landet.
Du er altid meget velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis I mangler en konsulent der kan være bindeled mellem skole, børnehaver, sfoer, klubber bofællesskaber og det private marked.

Jeg kan didaktisere og pædagogisere ethvert produkt.

Se videoen her – måske jeg også kan hjælpe Jer.

 

Læs mere om mine forskellige arbejdsområder og projekter med IT I Bevægelse lige her

Kontakt mig her – Link

 

Nuværende og tidligere samarbejdspartnere