Test dine 21. århundredes digitale kompetencer

Genialt! Et digitalt værktøj der måler dine digitale kompetencer.

På centeret for digital dannelse har man udviklet et gratis online værktøj. i et forsøg på at kunne kortlægge éns digitale kompetencer indenfor de 21. århundredes kompetencer.

I øjeblikket er der en krig på begreber omkring hvad de 21. århundredes kompetencer er for en størrelse og det giver anledning til mange misforståelser omkring hvordan vi egentlig skal udvikle dem sammen med eleverne i undervisningen. Man kan selvfølgelig læse op på hvad 21th. skills er via artikler, videoer og oplæg men der findes en langt sjovere og hurtigere måde.

Det digitale kompetencehjul hedder programmet og er visuelt flot, brugervenligt og vigtigst af alt lige til at gå til.

I første omgang er det et værktøj til underviseren selv. En måde hvorledes man selv kan blive klogere på både de 21. århundredes digitale kompetencer, men også en måde hvo man kan teste éns egen kompetencer.

Se vejledningsvideoen her og klik selv ind på testen

 

LINK

https://www.digitalekompetencer.dk/